Website van Liesbeth Engelsma
Kelly Leahy
in
Genealogie van Steven Elberts.

Kelly Leahy, woont .

tr. te Nevada U.S.A. [Verenigde Staten]1, (gesch.)
met

Ronald (Ron) Engelsma, zn. van Jan (Jim) Engelsma en Theodora (Thea) Roelofs, geb. te Utrecht op 20 mei 1951, woont in Seal Harbor, Maine? [Verenigde Staten], woont Groningen circa 2003, woont Fuchsiahof, 9713 PK Groningen in 2014, ovl. (62 jaar oud) te Groningen Ron is in het UMCG aan keelkanker overleden op 7 feb 20142, gecr. te Groningen Op kosten van de gemeente Groningen op 12 feb 2014, tr. (1) met Sheryl Strope.
Ron is naar oom Jacobus Roelofs en zijn vrouw Miel gegaan in Walnut Creek in CaliforniŽ U.S.A. Hij kwam daar op 30 mei 1965 aan. De oom was een broer van zijn moeder. Ron heeft vermoedelijk vijf kinderen in de Verenigde Staten waar hij jaren heeft gewoond. Ron heeft voor de Holland-Amerika lijn gewerkt. Later had hij o.a. een eigen bedrijf. Hij bouwde huizen. Ook was hij automonteur. Ron speelde gitaar (blues) en hield van bomen en planten. Ron is definitief naar Nederland gekomen op13-10-2003. Uit dit huwelijk geen kinderen.

 

Uit dit huwelijk een kind:

 naamgeb.plaatsovl.plaatsoudrelatiekinderen
Afgeschermd Sam Mateo County California U.S.A. [Verenigde Staten]    Bronnen:
1.BS Huwelijks register (BSH808), Type: BS Huwelijks register, Inventarisnr.: volgens Denise Scott.
2.BS Overlijdens register (BSO929), Type: BS Overlijdens register, Inventarisnr.: volgens buurman, Akteplaats: Groningen
3.BS Huwelijks register (BSH807), Type: BS Huwelijks register, Inventarisnr.: volgens Denise Scott.
')}